Green Island Resort

In harmony with the Great Barrier Reef

/5

Afgezonderd in het regenwoud dat tot werelderfgoed is verklaard en gelegen
in het hart van het Great Barrier Reef marine park; Green Island Eco Resort is een van de meest unieke boetiekaccommodaties van Cairns en Tropical North Queensland.
Een uniek koraalstrand, thuisbasis van een tropisch regenwoud, omgeven door een werelderfgoed marine park; Green Island Resort op het Great Barrier Reef biedt
een van de meest unieke en gedenkwaardige vakantie-accommodatie locaties
in Australië.

Green Island is een eeuwenoude koraalkaai en het enige eiland op het Great Barrier Reef waar zich ook een regenwoud bevindt! Dit eiland werd ongeveer 6000 jaar geleden gevormd en herbergt een grote verscheidenheid aan flora en fauna.
In dat regenwoud ligt Green Island Eco Resort, waar de accommodatie van het resort hand in hand gaat met een duurzaam milieu.

Uw ervaring begint met een 45 minuten durende cruise vanuit Cairns aan boord van een van de moderne catamarans van Great Adventures. Als de dag gasten naar huis gaan en de zon onder begint te gaan, kom dan bij ons voor een drankje bij zonsondergang en geniet van de levens veranderende sereniteit en schoonheid van een zonsondergang op Green Island. Buiten je mede-resortgasten en een paar spraakzame zeeschildpadden is je enige gezelschap je geliefde(n) en het ruisen van het getij.

Als je op zoek bent naar activiteiten, ben je hier aan het juiste adres!
Snorkelen, duiken, natuurwandelingen, parasailing, kajakken, trips naar het buiten rif en nog veel meer! Of misschien wil je gewoon een rondleiding door de uitgebreide cocktailkaart van het Resort. Er is een overvloed aan activiteiten.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.