Elephant Crossing

Welgevonden Private Game Reserve

5/5

Travel Sustainable Level 3

Elephants Crossing Lodge in Welgevonden Private Game Reserve biedt luxe accommodaties en safari’s met de Big 5 en een overvloed aan wilde dieren, inclusief 50+ zoogdiersoorten en 300+ vogelsoorten, maar let op, de lodge is niet omheind. Elephants Crossing Lodge, volledig op zonne-energie, biedt een filmisch dek met open haard, uitkijkend over een waterpoel met wild.
Alle accommodaties hebben een privézwembad met een prachtig uitzicht.
De drie accommodatietypes zijn volledig inclusief.

Luxury Tent.
De Luxury Tenten creëren de meest authentieke Big 5 ervaring – dichtbij alles wat de Waterberg is. Elke unit heeft een privézwembad, een terras met een adembenemend uitzicht en een buitendouche. De hoofd lodge ligt op korte loopafstand van alle drie de Luxe Tenten.

Tented Suite.
Geniet moeiteloos van de schoonheid van het Waterberg bushveld in
onze privétentensuite. Met panoramisch uitzicht, buitendouche en dompelbad.
De hoofd lodge ligt op korte loopafstand van de suite.

Bush Villa.
De privé bushvilla is een rietgedekte villa en twee slaapkamers met aparte en-suite badkamers met een bad en buitendouche. De villa heeft een woonkamer met een
ruim terras, een keuken, een groot dompelbad en een privé boma. De hoofdlodge ligt op loopafstand van de suite, via een verlichte trap.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.