Crown Towers

Above all else

5/5

Crown Towers steekt majestueus uit boven het bruisende Barangaroo en biedt een ongeëvenaard luxe verblijf in Sydney. Met een perfect omkaderd uitzicht op de skyline van Sydney biedt elke kamer een verfijnde, moderne inrichting die de essentie van de prachtige en unieke setting aan de haven vastlegt.

Barangaroo is uitgegroeid tot de meest levendige commerciële en culturele hub van Sydney met uitgestrekte parken, openbare kunst en een overvloed aan restaurants en bars. Crown Towers biedt een prestigieuze locatie aan het water met snelle toegang tot de CBD en is via het spoornetwerk van Sydney gemakkelijk verbonden met lokale en internationale luchthavens. Het International Convention Centre (ICC) Sydney ligt vlakbij Crown Towers Sydney en is bereikbaar per auto, watertaxi of een korte wandeling van 15-20 minuten langs de bruisende Darling Harbour.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.