Cooinda Lodge Kakadu

Your Kakadu adventure awaits!

3/5

Cooinda Lodge, gelegen te midden van weelderige tropische tuinen, is uw toegangspoort tot Kakadu National Park. Met uitgebreide voorzieningen zoals een tankstation, winkel, zwembaden en restaurants biedt het comfort en gemak tijdens uw verblijf.

Maar Cooinda Lodge biedt meer dan alleen luxe accommodaties en
uitgebreide faciliteiten. Als eigendom van de lokale bevolking dient het als een toegangspoort tot enkele van ‘s werelds meest adembenemende natuurlijke wonderen. Met toegang tot Yellow Water cruises, het Warradjan Cultural Centre,
Twin Falls, Nourlangie en diverse natuurwandelingen, biedt de lodge een unieke kans om Kakadu te verkennen.

Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen en tot rust komen in een van de comfortabele accommodaties, variërend van kamers met uitzicht op de tropische tuinen tot luxe bungalows aan de rand van de Yellow Water Billabong. Geniet van moderne voorzieningen en een vleugje Australische gastvrijheid terwijl u ontspant
in uw eigen binnenplaats of bij het resortzwembad.

Voor culinaire avonturiers biedt Barra Bistro and Bar een buiten-eetervaring,
waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes onder de sterrenhemel. Met een accommodatie in Kakadu National Park, een beschermd gebied dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bent u nooit ver verwijderd van de wildernis.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.