Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury

Historische pracht, moderne luxe

/5

Het tijdloos elegante Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury is gunstig gelegen
in het hart van het levendige CBD van Adelaide. Het prachtig gerestaureerde,
door UNESCO erkende gebouw kijkt uit over Victoria Square en weerspiegelt de architectonische schoonheid van Adelaide. Het voormalige thesauriegebouw ligt tegenover het stadhuis en de GPO, op een paar minuten afstand van Adelaide’s Central Market en Rundle Mall.

Het hotel heeft ruime appartementen en een eigentijds ontwerp. Met 79 luxe opties voor gasten accommodatie met een keuze uit een studio of ruime appartementen met één of twee slaapkamers. Het hotel combineert naadloos de historische charme van het gebouw met modern comfort. Ontspan in het verwarmde binnenzwembad. Train in de fitnessruimte of zorg voor je welzijn door te ontspannen in de sauna.
Een stap buiten de voordeur brengt je naar de eet- en wijnhemel van Adelaide.

Cultuur is binnen handbereik, met de Art Gallery, het Festival Theatre en
het plaatselijke instituut Rhino Room op slechts een paar straten afstand.
Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury ligt op slechts 6 minuten rijden van de luchthaven van Adelaide en biedt een handige parkeergelegenheid op 3 minuten afstand op Gawler Place. Voor de zakelijke professional is het hotel goed uitgerust met gratis WiFi. Er zijn vier vergaderzalen met veel daglicht en vergader accommodatie in theaterstijl.

Vragen over deze accommodatie?

Door onze ruime ervaring, kennis en passie voor de prachtige bestemmingen, helpen wij u graag bij het maken van de juiste accommodatie keuze tijdens het ontwerpen van jouw ideale reis.