QAS holidays

Zoekcode of naam product

Australië


5-daagse Cape to Cape Trek, Margaret River

Cape Leeuwin Naturaliste National Park
Dit nationale park strekt zich uit over een afstand van 135 kilometer langs de zuidwest kust van Australiƫ. In de regio vindt u zowel het wijngebied Margaret River als de Karri bossen. De wandeling voert u langs de schitterende kust en door de uitgestrekte bossen. U verblijft in comfortabele accommodatie in Margaret River.

Dag 1: Cape Naturaliste - Canal Rocks (17km)
U wordt tussen 7.00 en 7.30 uur opgehaald bij uw accommodatie in Margaret River en reist naar Cape Naturaliste. U loopt over de kliffen van Sugar Loaf Rocks naar Yallingup. Na een korte wandeling over Smiths Beach eindigt de wandeling bij de granieten rotsblokken van Canal Rocks.

Dag 2: Moses Rock - Gracetown (18km)
De wandeling van vandaag begint bij Moses Rock. Over de granieten rotspartijen en stranden met prachtige vergezichten eindigt de wandeling bij Gracetown gelegen in Cowaramup Bay. Deze beschermde baai is ideaal voor een verfrissende duik voordat u teruggebracht wordt naar uw accommodatie.

Dag 3: Gracetown - Margaret River (18km)
Deze ochtend loopt u de sectie van South Point naar de monding van de Margaret River. Tijdens de 18 kilometer lange wandeling ziet u Meekadarabee Falls, Joeys Nose en passeert u Cape Mentelle. Indien het schema het toestaat bezoekt u aan het einde van de middag een wijnboerderij.

Dag 4: Redgate - Boranup Forest (18km)
Na een korte wandeling over het strand vervolgt u de wandeling door uitgestrekte Karri bossen. Deze bomen groeien tot een hoogte van wel 70 meter.

Dag 5: Cosy Corner - Cape Leeuwin (20km)
De laatste dag begint een lange wandeling over het strand en aan het einde van de dag steekt u de Leeuwin-Naturaliste Ridge over. Vanaf dit punt ziet de plaats waar de Indische Oceaan en de Zuidelijke Oceaan samenkomen. De trip eindigt in Augusta of Margaret River.


Prijsbijlage 2017 - 2018 5-daagse wandeling ‘Cape to Cape’
 
'World Expeditions'
       
Periode Tourcode            Volwassene  
oktober - maart CTC op aanvraag  
vertrek tussen 6 oktober en 9 maart
 
Prijs inclusief: 4 overnachtingen (share farmstay), alle maaltijden vanaf lunch dag 1 t/m lunch dag, backup bus, entreegelden, professionele gids
 
Prijs exclusief: vluchten, verzekeringen, kosten visa en persoonlijke uitgaven

Vertrek: 

2017/2018: op aanvraag

 


 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa