QAS holidays

Zoekcode of naam product

Australië


Bothfeet Waling, Great Ocean Road, Victoria'

Great Ocean Road
De Great Ocean Road is een van de populairste self drive routes in Australiƫ. De eindeloze stranden en de prachtige natuur maken dit tot een ideale kennismaking met de ruige zuidkust van Australiƫ. Wilt u echt kennismaken met de omgeving dan is een meerdaagse wandeltocht met Bothfeet de ideale optie. Tijdens deze trip zijn alle maaltijden inbegrepen.

Bothfeet Waling Lodge
De Bothfeet Walking Lodge is het uitgangspunt van de verschillende wandelingen. De lodge is gebouwd met het milieu als uitgangspunt. En hoewel dit een echte Eco Lodge is, beschikt het toch over zeer goede faciliteiten. De Lodge wordt echt als basis gebruikt en u overnacht hier iedere avond (scheelt behoorlijk in de bepakking voor onderweg!). U wordt iedere dag op een ander punt in de omgeving gedropt en maakt elke dag kennis met een nieuw, uniek stuk van de Great Ocean Road. De zwaarte van de wandeling (qua terrein niet qua afstand is van 1 tot 5 sterren gegradeerd waarbij 5 sterren het zwaarst is.

Bothfeet biedt een aantal wandelingen in de periode van september tot eind mei.

4-daagse Twelve Apostles Walk
Dag 1: Castle Cove - Johanna Beach***
U wordt opgehaald in het centrum van Melbourne (Travelodge Southbank) voor de transfer naar Both Feet Lodge. U maakt de 8 km lange wandeling van Castle Cove naar Johanna Beach. Vindt u de wandeling te kort dan kunt u de wandeling met 3 km verlengen door terug te lopen naar de Lodge. De wandeling van vandaag voert u door bossen en 2 kilometer over het strand.

Dag 2: Milanesia Gate - Moonlight Head*****
De zwaarste dag van deze trip. Er is 8 uur uitgetrokken voor deze 20 km lange wandeling. U begint op het strand en u wandelt via het hoogste punt van deze tour naar Ryan Den. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over Cape Volney en Cape Otway.

Dag 3: Moonlight Head - Princetown***
Vandaag ziet u tijdens de 16,5 km lange wandeling de andere zijde van de Great Ocean Road. Een groot gedeelte van de wandeling gaat bossen voordat u uiteindelijk uitkomt bij Wreck Beach (afhankelijk van het getij). De lunch is bij Devil's Kitchen en de wandeling eindigt vandaag bij Princetown. Hier staat de bus voor u klaar die u terugbrengt naar de Lodge.

Dag 4: Princetown - Twelve Apostles***
De laatste dag van de tour, u legt vandaag de afstand van 8,5 km af tussen Princetown en de 12 Apostles. De wandeling voert u langs de kust in u ziet in de verte de 12 Apostles. De dag eindigt met een helicoptervlucht over de 12 Apostles zodat u deze ook vanuit een ander perspectief kunt zien. U keert om ongeveer 17.30 uur terug in Melbourne.

Indien u de tour in combinatie met een self drive doet, dan wordt uw huurauto naar het eindpunt van de wandeling gebracht.

7-daagse Great Ocean Walk
Deze wandeling is alleen beschikbaar als 'private charter' voor groepen van 8 tot 12 personen. De wandeling gaat over een afstand van 104 kilometer langs alle hoogtepunten van de Great Ocean Road.


Prijsbijlage 2017 - 2018 4-daagse wandeling ‘12 Apostles’
 
'Bothfeet Walking'
       
Periode Tourcode            Volwassene  
Laagseizoen* G12AW op aanvraag  
Hoogseizoen** G12AW op aanvraag  
*Laagseizoen: april - mei , september  & december - februari   
**Hoogseizoen: oktober - november & maart 
 
Prijs inclusief: 3 overnachtingen in Bothfeet Lodge, alle maaltijden vanaf lunch dag 1 t/m lunch dag 4, niet-alcoholische drankjes, vervoer tijdens tour en transfers van/naar Melbourne, gids begeleiding, wandeluitrusting en helicoptervlucht
 
Prijs exclusief: vluchten, verzekeringen, kosten visa en persoonlijke uitgaven
 
Vertrek: 3 keer per week (data op aanvraag)

 


 

Adres

QAS holidays
Egelantiersstraat 130
1015 PR Amsterdam
+31 (0)20-6838081
info@qasholidays.nl

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur

Noodnummer buiten kantooruren

+31 (0)610409621

Winner of:

The First and Fifth Iron Boomerang Award
for best overall touroperator to Australia

Ubuntu Award
for most divers product to South Africa